Bevestiging en intrede ds. Pauw Bevestiging en intrede ds. Pauw

Op DV zondag 26 augustus hoopt ds. I. (Sjaak) Pauw verbonden te worden aan onze wijkgemeente Vredeskerk - Hoeksteen. In de ochtenddienst in de Vredeskerk vindt de bevestiging plaats. Deze dienst wordt geleid door consulent ds. M. Schuurman uit Oldebroek. Deze dienst begint om 10:00 uur. In de middagdienst, ook in de Vredeskerk, doet ds. I. Pauw zijn intrede. Deze dienst begint om 14:30 uur. In beide diensten is er kinderoppas.

De ochtenddienst begint een half uur later dan we gewoon zijn. Dit is om gasten die van verder weg komen voldoende gelegenheid te geven om op tijd aanwezig te zijn. Omdat we meerdere gasten van buitenaf verwachten wordt de gebruikelijke avonddienst verschoven naar de middag. Gasten van buitenaf kunnen gebruik maken van de lunch om daarna aansluitend de middagdienst bij te wonen.

De geplande appéldienst in Hattemerbroek om 17:00 uur komt hiermee te vervallen. Wij waarderen de medewerking van de Appéldienstcommissie. Ook zijn wij de kinderoppasdienst erkentelijk voor hun medewerking om ook ’s middags een kinderoppas te regelen. Het is goed te ervaren dat er op deze wijze positief meegedacht en meegewerkt wordt. Voor de genodigden zullen plaatsen gereserveerd worden. Tien minuten voor aanvang van de beide diensten zullen de gereserveerde plaatsen vrij gegeven worden.

Zondag 26 augustus is een hoogtijdag voor onze gemeente. Een nieuwe herder en leraar wordt verbonden aan onze wijkgemeente. Wij als beroepingscommissie hebben de beroepingsperiode en ook de afgelopen weken ter voorbereiding op de bevestiging en intrede en het afstemmen van diverse zaken als zegenrijk ervaren. Wij zijn dankbaar voor de grote betrokkenheid vanuit de gemeente. Wij hopen ook dat u aanwezig zult zijn tijdens de beide diensten op DV zondag 26 augustus. Uiteraard is er na beide diensten gelegenheid om ds. Pauw en zijn echtgenote Corinne te feliciteren en elkaar te ontmoeten.

Voor het gezin Pauw staan de komende weken in het teken van afscheid van de Kruispuntgemeente in Eindhoven. Dat gaat met de nodige gevoelens gepaard. Het is goed te vernemen dat Sjaak Pauw rust heeft in zijn genomen beslissing en zin heeft om te beginnen in Wezep/Hattemerbroek. Ook de kinderen (Matthijs, Marit, Noah, Jasper en Lars) hebben kennis gemaakt met hun scholen en klassen en zijn goed opgevangen. De afscheidsdienst in Eindhoven is op zondag 19 augustus. Wij bidden het gezin Pauw een goed afscheid en een goede voorbereiding op de komst naar onze wijkgemeente toe.

Beroepingscommissie

Het adres van ds. Pauw is:

Ds. I. Pauw,
Poolsterlaan 14,